16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.09
  • EURO
    35.10
  • ALTIN
    2228.6
  • BIST
    8940.47
  • BTC
    73416.73$

3 Dakikada 200 Kalori Yakan Egzersizlerle En Hızlı Kilo Verme Yöntemi

3 Dakikada 200 Kalori Yakan Egzersizlerle En Hızlı Kilo Verme Yöntemi
Her durumda, daha düz bir karın elde etmenizi sağlayan birçok teknik vardır. Hedeflerimize giden yolu hızlandırmamızı sağlayacak iyi ...

Her durumda, daha düz bir karın elde etmenizi sağlayan birçok teknik vardır. Hedeflerimize giden yolu hızlandırmamızı sağlayacak iyi alışkanlıklar aracılığıyla kendimize meydan okumakla ilgilidir. Egzersizler kilo vermenize yardımcı olabilir. Fiziksel aktiviteyi içeren her şeyin vücudumuza olduğu kadar zihnimize de olumlu etkileri vardır. Kilo vermeyi ve daha düz bir karına sahip olmayı hedefleyen egzersizler, doğru yapılırsa yaklaşık 200 kalori yakar. Bunlar yapılması zor egzersizler değil, evde alet kullanmadan rahatça yapılabilecek etkili aktivitelerdir.



YAĞ YAKMA DEVRESİ

2 buçuk dakikada yağ ve kalori yakan bu devre ile göbeği küçültüp kas kütlesini arttırıyoruz. Aslında sadece birkaç dakika daha zinde hissetmek ve yaptığımız işten memnun olmak için faydalı olacaktır. 200 kalori yakmak büyük bir zorluktur, ancak kalori açığına girmemize ve dolayısıyla kilo vermemize izin verebilir. İşin sırrı, egzersizler sırasında durmamaktır. Direnç ne kadar büyük olursa, vücut o kadar fazla ısınır ve sonuç olarak daha fazla kalori yakarız. Ayrıca, kalp atış hızı da daha yüksek olacaktır.



YAKLAŞIK 3 DAKİKADA 200 KALORİ YAKACAK BU EGZERSİZLERLE GÖBEĞİ KÜÇÜLTÜYORUZ

Yağ yakma devresi, her biri 30 saniyelik toplam 2 buçuk dakikalık egzersizlerden oluşur. İlk hareket olan yüksek atlama ile vücudu ısıtıyoruz. Ayakta dururken bacaklarımızı hafifçe yayar ve dirsekleri bükeriz. Kolları değiştirerek sağ dizini ve ardından sol dizini kaldırıyoruz. İkinci egzersiz, elleri başın arkasına koyarak ve dizi yana kaldırarak, dirsekle dokunarak gerçekleştirilen ayakta yan crunch'tır. Bacakları değiştirmeyi unutmayın.

Üçüncü egzersiz, kalp atışını artırmak için çok etkili olan atlama krikosudur. Dik bir pozisyonda, bacaklar bir arada ve kollar yanlardayken, ikincisini yukarı kaldırıyoruz ve aynı zamanda bacakları açıyoruz, zıplıyoruz.

Dördüncü egzersize, kas kütlesi kazanmak için etkili olan yarım burpe denir. Dizler bükülü ve birlikte, topuklular yere dikilmiş halde iki elimizi minderin üzerine koyarak başlıyoruz. Her iki kolu da yukarı kaldırarak bir sıçrayışla kalkalım. Son egzersiz tahta yan yürüyüştür. Pozisyonda klasik tahtadan farklıdır. Bu versiyonda, eller mümkün olduğunca birbirine yakın yerleştirilmeye dikkat edilerek kollar çaprazlanmalıdır. Öte yandan bacaklar birbirinden ayrılmalıdır.



Kaynak: https://www.ilkduy.com/haber/3-dakikada-200-kalori-yakan-egzersizlerle-en-hizli-kilo-verme-yontemi-38326

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Dream Hair Yenikent